Yachtfit Scheepselektra© 2013 - Yacht Fit Scheepselektra  
     
  HomeActiviteitenProductenMediaContact  
     
     
       
         
 
 
 
Activiteiten


De specialisatie van Yacht Fit is het ontwerpen en aanleggen van nieuwe- of renoveren van bestaande, verouderde en zelfs gevaarlijke installaties aan boord van pleziervaartuigen. Jachten, zeil- of motor tot 20 meter is het meest voorkomend type waar aan gewerkt wordt, meestal voor de particuliere markt. Regelmatige worden er ook installaties aangelegd bij werven, woonschepen of voor bijzondere mobiele toepassingen. Voor onafhankelijke energiesystemen heeft Yacht Fit een oplossing.

Het blijft niet bij uitvoerende werkzaamheden alleen. Te Jachthaven Eembrugge is het technisch buro van Yacht Fit waar u terecht kunt voor advies en voorlichting over alles wat met scheepstechniek te maken heeft.

Bij ons kunt u ook terecht voor apparatuur en installatie materialen voor de zelfbouwer en collega bedrijven. Voor de zelfbouwer heeft Yacht Fit een breed scala aan professionele materialen, schema's en advies voor scherpe prijzen.

 
     
             
               
       
 

 
 

Yacht Fit   |   Zuidereind 4   |   3741 LG Baarn   |   Tel. 035 - 543 08 82 / 06 - 515 86 394   |   info@yachtfit.nl                 |            Webdesign: Devaca - Creative Support